Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Újra futás a KORE-ért.

A nevem Bocskay Árpád. 43 éves, két gyermekes ultrafutó apuka vagyok. Néha azt gondolom, hogy két gyermek mellett már mindenki ultrafutó. Ezt Katinak – a feleségemnek – üzenem. J Az okofutas.hu által szervezett UltraKék Trail versenykiírásában találkoztam azzal a lehetőséggel, hogy a résztvevők – amellett, hogy hódolhatnak a futás iránti szenvedélyüknek –, még segíthetnek is. Egész pontosan lehetőség van jótékonysági futásra. Aki erre adja a fejét, az az edzések, munka mellett a kiírásban szereplő szervezetek valamelyikének összegyűjt 200.000, -Ft adományt.

A nevezési díj 18.000, -Ft – tulajdonképpen ezt az okofutas.hu adja, amennyiben összegyűlik a 200.000, -Ft adomány –, a maradékot pedig nekem kell „összekalapoznom”.

A matek egyszerű, az általam befizetendő 20.000, -Ft mellé (ami a nevezési díj+2000, -Ft adomány részemről) 2015. július 20-ig még 180.000, -Ft-ot kell gyűjtenem. Azt gondolom – remélem nem tévedek –, ez nem az az összeg amit ne lehetne összehozni.

A verseny 2015. augusztus 1. napján lesz. A terepfutóverseny útvonala az Eger erdő és az Ipoly Erdő Zrt. birtokában található Mátra-Cserhát-Naszály hegységben zajlik, kijelölt turista útvonalon. Rajt éjfélkor a Kékestetőn, a cél Vác, Március 15. tér. A táv: 146,7 km, 4675 m szintkülönbséggel egyszerűsítve J, mindez 26 óra szintidő alatt. Részemről a teljesítéssel és a sikeres adománygyűjtéssel meg lennék elégedve J

… és most jön a kérés!

Aki úgy gondolja, hogy 500,- és 2000, -Ft közötti adományával (vagy amennyit jónak lát) segíteni szeretne a KORE Koraszülöttekért Közhasznú Egyesületnek, az az alábbi számlaszámra utaljon július 20-ig és az utaláshoz megjegyzésként tüntesse fel: „ÁRPI” (megkülönböztetendő a többi adománytól).

Számlaszám: K&H 10402836-50526555-54691000

Az egyesület honlapja: http://www.koraszulott.com/home.html

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.