Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Tények a KORE-ről – ne hagyd veszni az adód 1%-át

A te segítségeddel tovább dolgozhatunk A KORE-t csak érintett szülők alkotják. 1%= 18283114-1-06 Köszönjük, ha segítesz.
Nem igazán kell már, vagy szoktam bizonygatni, hogy mi mit is csinálunk.
A KORE-ban a tények beszélnek, az asztalra letett, visszamérhető eredmények.
Ezekhez az eredményekhez TI nagyban hozzájárultok adótok 1%-val.
Most is újra lehettek segítők, a KORE segítői, segíthettek abban, hogy az ismerősök, szomszédok, rokonok ne hagyják elveszni adójuk 1%-át.
ADÓSZÁMUNK: 18283114-1-06
Mi vagyunk a
Tőlünk származnak a KORIP-ok, az anyaszobák, laktációs szobák ( Baross u- NIC mellett, Miskolcon, Jánosban az anyaszállás melletti fürdő, Debrecenben a hospice szoba, rengeteg eszköz az ország számos koraszülött intenzív osztályán, az „együttdobban” fejlesztési pályázatok, stb)
Mi vagyunk a KOREXPO
Mi honosítottuk meg Magyarországon a Koraszülöttek Világnapját és a Kenguru Módszer világnapját is.
A te segítségeddel tovább dolgozhatunk
A KORE-t csak érintett szülők alkotják.
1%= 18283114-1-06
Köszönjük, ha segítesz.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.