Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Teátrális élmény vörös-lila díszben

Nincsenek arra szavak, mennyire hálásak vagyunk a közös, varázslatos percekért ezekben a borús, gondokkal ködös mindennapokban! Köszönjük!

A magyar véradók napja alkalmából különleges megyei ünnepséggel leptük meg véradóinkat, önkénteseinket és kollégáinkat, a Koraszülöttekért Országos Egyesülettel (KORE – koraszulott.com) karöltve.

A Köszönjük, Magyarország! program keretében Janikovszky Éva képzeletszínházába csöppentünk, amelyben Horváth Lili és Kakasy Dóra színésznők bravúros, egyfelvonásos előadásában a női reakciók széles tárházával, egy órás nevetőizom tréninget tartottak, Tollár Mónika dramaturg és rendező jóvoltából.

A véradók ünneplése mellett külön reflektorfénybe került a koraszülöttek világnapja is (november 17.), így tisztelettel köszönve a KORE munkáját, lila virágcsokorral meglepve Földvári-Nagy Zsuzsi alapítójukat.

Nincsenek arra szavak, mennyire hálásak vagyunk a közös, varázslatos percekért ezekben a borús, gondokkal ködös mindennapokban! Köszönjük!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”