Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Teátrális élmény vörös-lila díszben

Nincsenek arra szavak, mennyire hálásak vagyunk a közös, varázslatos percekért ezekben a borús, gondokkal ködös mindennapokban! Köszönjük!

A magyar véradók napja alkalmából különleges megyei ünnepséggel leptük meg véradóinkat, önkénteseinket és kollégáinkat, a Koraszülöttekért Országos Egyesülettel (KORE – koraszulott.com) karöltve.

A Köszönjük, Magyarország! program keretében Janikovszky Éva képzeletszínházába csöppentünk, amelyben Horváth Lili és Kakasy Dóra színésznők bravúros, egyfelvonásos előadásában a női reakciók széles tárházával, egy órás nevetőizom tréninget tartottak, Tollár Mónika dramaturg és rendező jóvoltából.

A véradók ünneplése mellett külön reflektorfénybe került a koraszülöttek világnapja is (november 17.), így tisztelettel köszönve a KORE munkáját, lila virágcsokorral meglepve Földvári-Nagy Zsuzsi alapítójukat.

Nincsenek arra szavak, mennyire hálásak vagyunk a közös, varázslatos percekért ezekben a borús, gondokkal ködös mindennapokban! Köszönjük!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

PÉTER története

Már a lombik kezdete óta a sok hormonkezelés miatt, a gyerekek korai születése és a fél évig tartó kórházi kezelés annyira sok volt fizikailag és érzelmileg is, hogy nem is tudom, hogy hogy bírtuk ki, hogy hogy nem vagyunk még elmegyógyintézetben.