Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Tudtátok, hogy már útnak indíthatjátok adófelajánlásaitokat? Megköszönjük, ha az adótok 1%-ával, minket, a KORE-t támogatjátok Ezt online itt tehetitek meg: https://eszja.nav.gov.hu

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

  • Eszközökkel segítjük a koraszülött osztályokat.
  • Információkkal a szülőket.
  • Támogatunk, összefogunk, védőhálót nyújtunk.
  • Akkreditált képzések és előadások útján visszük közelebb a koraszülés témáját a jelen és a jövő egészségügyi szakembereihez
  • Olyan projekteket álmodunk és valósítunk meg, amelyek segítenek megérteni, mi minden rejtőzik a szó mögött: koraszülés. Két nagyszabású projektet hívtunk életre az elmúlt két évben ezzel a céllal: a PICi kiállítás című fotótárlatunkat, és A padon – apa születik című képzeletszínházi előadásunkat.

Ha úgy döntesz, hogy a Koraszülöttekért Országos Egyesületnek ajánlod fel adód 1 %-át, mindezt támogatod. Ha pedig még nem kötelezted el magad és szeretnél többet tudni rólunk, nézz körül felületeinken. Évente több milliárd forintot nem ajánlanak fel, ezért arra kérünk, ne hagyd elveszni a lehetőséget, hogy segíthess általa.

Sok PICi sokra megy!
A megosztásokat is köszönjük!
Adószámunk: 18283114-1-06.
További információk itt: https://koraszulott.com/tamogatas-1-szazalek

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.