Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Színezzük lilára az országot 2020-ban is

kore-legyen-lila
A Koraszülöttek Világnapja alkalmából öltözzetek Ti is lilába, dekoráljatok lilával, világítsátok meg otthonotokat, intézményeteket!

KORASZÜLÖTTEK VILÁGNAPJA: 2020. november 17.

Idén kicsit másképp ünneplünk 💜

A Koraszülöttek Világnapja alkalmából öltözzetek Ti is lilába, dekoráljatok lilával, világítsátok meg otthonotokat, intézményeteket!
Látogassatok el a KORE kezdeményezésére lilára világított létesítményekhez, melyeket a facebook oldalunkon hamarosan megmutatunk.

Várjuk gyermek-, és felnőtt közösségek, családok fényképeit a hargitai.mariann@koraszulott.com e-mail címre, és mi közzétesszük a KORE FB profilján.

Osszátok meg ezt a felhívást a saját közösségi média felületeteken is, hogy minél szélesebb körben terjedhessen. 🙂

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.