Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Segítsünk HOLNAP BUDAPESTEN!

A legtöbb ember számára nem ismert, hogy véradásukkal akár egy koraszülött számára is biztosíthatják a gyógyulás lehetőségét.

Véradás – MAGYAR VÖRÖSKERESZT SZÉKHÁZÁBAN – 2021. 06. 30.

Évente világszerte 13 millió koraszülött gyermek jön világra. Közülük sokan szenvednek vérszegénységben az első hónapokban.
Ennek lehet az egyik terápiája a transzfúzió, a vérátömlesztés, amikor friss egészséges vörösvértesteket juttatunk a baba szervezetébe az egyik vénáján keresztül. A vérátömlesztés után a baba színe rózsás, egészségesebbnek, erősebbnek néz ki.
A legtöbb ember számára nem ismert, hogy véradásukkal akár egy koraszülött számára is biztosíthatják a gyógyulás lehetőségét.

részletek

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Köszönjük

Kedves Támogatóink! Örömmel jelentjük, hogy a Koraszülöttekért Országos Egyesület a 2021. évi személyi jövedelemadó 1% felajánlásokból 8 106 923 ,- forintot kapott. 1601 személy jóvoltából ez

Hármasiker-várandósság (trigemini)

A hármasiker- várandósság egy fokozott figyelmet igénylő különleges állapot. Az első hazai ikerstatisztikai összefoglaló 1928-ban, a Magyar Statisztikai Szemlében jelent meg, és így kezdődött: „A