fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Több mint hatmillió forintot kap a KORE – „Megcélozzuk a csillagos eget”

budapest-SE-I-NIC-atadas-naturaqua-pic-1

Felemelő és megtisztelő, hogy a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) méltónak találta az egyesületünket arra, hogy támogassa a munkánkat. Több mint hatmillió forintot kapunk, ez hatalmas összeg, amelynek köszönhetően merhetünk igazán nagyot álmodni. Mondhatjuk azt is, hogy megcélozzunk a csillagos eget – mondta Földvári Nagy Zsuzsanna, a Koraszülöttekért Országos Egyesületének elnöke.

Nagyon lelkesek vagyunk, már tudjuk, hogy mire fordítjuk az adományt. Ez  a támogatás mindenképp lehetőséget teremt arra, hogy még erősebben fogjuk a  koraszülésben érintett családok kezét a mindennapokban, vagyis azután, hogy gyermekeikkel elhagyják a kórházat. A részletekről természetesen a közeljövőben beszámolunk.

Rendkívül büszkék vagyunk az eddigi projektjeinkre is, hogy Damásdi Anna szárnyai alatt több száz csodálatos önkéntes dolgozik nap mint nap a koraszülött babákért – legyen szó ruhagyűjtésről vagy arról, hogy minden pici inkubátorába kerülhessen egy KORIP. Hála a Magyar Tudományos Akadémiának, most újabb ajtók nyílnak meg előttünk, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy rászolgáljunk a bizalomra – tette hozzá.

A Magyar Tudományos Akadémia társadalmi felelősségvállalása részeként évek óta lehetőséget teremt az akadémikusok, illetve az MTA köztestületének minden tagja számára, hogy jövedelmük egy általuk meghatározott részét jótékonysági célra ajánlják fel.  Ezúttal a veleszületetten sérült csecsemők és gyermekek rehabilitációjának támogatását tűzték ki célul, és úgy döntöttek, hogy összesen 6 101 830 forinttal támogatják a Koraszülöttekért Országos Egyesület tevékenységét.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.