fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Legyél rendszeres támogatónk!

Köszönjük, hogy mindig a legkisebbekkel és velünk vagytok!

Ha szeretnéd rendszeresen támogatni egyesületünk munkáját és folyamatosan segíteni a koraszülésben érintett családokat, akkor most egy nagyon egyszerű felületen rögtön meg is tudod tenni.

Rendszeres, egyszeri vagy egyedi online támogatást szeretnél adni?
Erre mind lehetőség van az alábbi felületünkön, ahol egyszerűen beállíthatod, hogy milyen módon szeretnél segíteni: https://koraszulott.com/tamogatas/

Évente 8000 gyermek a vártnál korábban látja meg a napvilágot.

A koraszülött osztályok, a családok is mindent megtesznek értük, de nagy szükség van a mi munkánkra is, hiszen mi is mind érintettként állunk a családok mellett.
A legkisebb támogatás is számít, így kiszámíthatóbbá és tervezhetőbbé tehetjük munkánkat.

Egyesületünk egész évben kizárólag a koraszülöttek ügyéért, az érintett gyermekekért, családtagjaikért és az őket segítő szociális és egészségügyi háló támogatásáért dolgozik!

Mindig van olyan programunk, kezdeményezésünk vagy aktivitásunk, amihez várjuk szeretettel teli támogatásokat. Azt szoktuk mondani, hogy a legapróbb támogatást is kézzel fogható segítséggé tudjuk varázsolni, hiszen egy pár száz forintos támogatásból, speciális fonál születik, amiből koripot tudunk készíteni önkénteseinkkel. De ez csak egy a sok-sok projektünkből, amivel segítjük a gyermekeket és családjaikat.

Ha megosztod barátaiddal ezt a bejegyzést, már azzal is segítesz! Köszönjük, hogy mindig a legkisebbekkel és velünk vagytok!

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.