Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Közös horgolás – Sopron – 2021. 08. 27.

HELYSZÍN: Smau Garden ("Schmauser") (nyitott, de fedett tér, ennek megfelelően öltözz!) Az esemény ideje alatt adományok leadhatók a Koraszülöttruha gyűjtés számára, melyeket osztályokra juttatunk.

Közös horgolás ismét Sopronban.
Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Korip -ot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? esetleg a mindig jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel!

Részvételi szándékodat jelezd az eseménynél „Ott leszek’-re kattintva! Köszönjük!

HELYSZÍN: Smau Garden („Schmauser”) (nyitott, de fedett tér, ennek megfelelően öltözz!)

Az esemény házigazdája: Ágh Nikoletta KORE önkéntes

Szükséges eszközök:
1,75- 2 -2.5-es horgolótű
100% mercerizált pamut fonal (lehetőleg élénk színekben):pl Catania Originals (sima,NEM a fine és a grande), Alize Bahar, Phildar.
Szemjelölő. Szemnek, szájnak más színű szintén 100% mercerizált pamut fonal.

Az esemény ideje alatt adományok leadhatók a Koraszülöttruha gyűjtés számára, melyeket osztályokra juttatunk.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.