Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

KORIP szülinapi családi piknik
Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!

Hely: Semmelweis Egyetem Pető András Kar, 1125 Budapest, Kútvölgyi út 6. kertje (kijárat az 1. emeletről)
Ingyenes
Időtartam: 10.00 – 17.00

Hat éve már, hogy az első Koripok bekerülhettek az inkubátorokba, és csodás önkénteseinknek hála évről-évre többen vannak, idén július 25-én már legalább 23 ezer kis csápos születésnapjának örülhetünk. Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között! A rendezvény természetesen ingyenes.

Hozzatok pokrócot, és ha szeretnétek, valami finomságot a közös asztalra. Egy kötetlen, vidám napra készülünk, de igyekszünk meglepetésekkel színesíteni a találkozónkat! Korip-horgolás már biztos, hogy lesz a helyszínen, így aki szeretne támogatói Koripot, ott beszerezheti. A részletekről folyamatosan tájékoztatunk titeket, és keressetek, ha kérdésetek van.

Ne hagyjátok otthon a Koripokat se!

esemény a facebook-on

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Köszönjük

Kedves Támogatóink! Örömmel jelentjük, hogy a Koraszülöttekért Országos Egyesület a 2021. évi személyi jövedelemadó 1% felajánlásokból 8 106 923 ,- forintot kapott. 1601 személy jóvoltából ez

Hármasiker-várandósság (trigemini)

A hármasiker- várandósság egy fokozott figyelmet igénylő különleges állapot. Az első hazai ikerstatisztikai összefoglaló 1928-ban, a Magyar Statisztikai Szemlében jelent meg, és így kezdődött: „A