Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

KORIP szülinapi családi piknik
Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!

Hely: Semmelweis Egyetem Pető András Kar, 1125 Budapest, Kútvölgyi út 6. kertje (kijárat az 1. emeletről)
Ingyenes
Időtartam: 10.00 – 17.00

Hat éve már, hogy az első Koripok bekerülhettek az inkubátorokba, és csodás önkénteseinknek hála évről-évre többen vannak, idén július 25-én már legalább 23 ezer kis csápos születésnapjának örülhetünk. Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között! A rendezvény természetesen ingyenes.

Hozzatok pokrócot, és ha szeretnétek, valami finomságot a közös asztalra. Egy kötetlen, vidám napra készülünk, de igyekszünk meglepetésekkel színesíteni a találkozónkat! Korip-horgolás már biztos, hogy lesz a helyszínen, így aki szeretne támogatói Koripot, ott beszerezheti. A részletekről folyamatosan tájékoztatunk titeket, és keressetek, ha kérdésetek van.

Ne hagyjátok otthon a Koripokat se!

esemény a facebook-on

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”