fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

„Együttdobban” fejlesztés támogatási pályázat

Koraszülöttekért Országos Egyesület -segítsük együtt a korán érkező babákat!
„Együttdobban” fejlesztés támogatás pályázat A Koraszülöttekért Országos Egyesület pályázatot hirdet a koraszülöttségben érintett családok számára, 14. életévét be nem töltött, koraszülött gyermekük fejlesztésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
„Együttdobban” fejlesztés támogatási pályázat

A Koraszülöttekért Országos Egyesület (székhely: 6600 Szentes, Munkás utca 88.) adószám: 18283114-1-06 cégjegyzékszám: 00 18 283114) pályázatot hirdet a koraszülöttségben érintett családok számára, 14. életévét be nem töltött, koraszülött gyermekük fejlesztésére.

A pályázatunkkal szeretnénk megkönnyíteni az érintett gyermekek fejlesztő terápiáját, azzal, hogy gyermekenként 150.000 Ft anyagi támogatást nyújtunk a család által kiválasztott és megnevezett fejlesztőprogramra, azzal, hogy a pályázat elbírálásánál kiemelt szempont számunkra, hogy elsősorban a nehézségekkel küzdő családok számára szeretnénk olyan lehetőséget biztosítani, melyre – tekintettel a család szociális helyzetére – egyébként nem, vagy csak nagy nehézségek árán lenne lehetőségük.

A pályázatokat a támogatási keretösszeg (3.750.000 Ft) kimerüléséig, de legkésőbb 2020. október 30. napjáig várjuk a palyazat@koraszulott.com e-mail címre.

A pályázat teljes szöveg itt olvasható

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.