fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Beszélgessünk

a koraszülésben érintett családok virtuális beszélgető csoportja
Hiányoznak ezek a találkozók, a beszélgetések, és az, hogy lássuk egymást. Ezért indítjuk útjára februártól a kis létszámú online beszélgető csoportjainkat a tapasztalatcsere csoport tagjainak.

A KORE hosszú évek óta működteti a https://www.facebook.com/groups/koratapasztalat a koraszülésben érintett családok virtuális beszélgető csoportját, a tapasztalatcsere csoportot, becenevén a „tapi-t”.

A tavalyi év személyes találkozások nélkül telt, sem a KOREXPO-n, sem a világnapi Családi Élménynapon nem tudtunk találkozni.

Hiányoznak ezek a találkozók, a beszélgetések, és az, hogy lássuk egymást.

Ezért indítjuk útjára februártól a kis létszámú online beszélgető csoportjainkat a tapasztalatcsere csoport tagjainak.

A csoportok vezetőit minden másnap mutatjuk be.

A csoportok indulásáról hírt adunk

Első segítőnk:
Szilágyi Orsolya
Koraszülőnek lenni egyet jelent számomra a harcosak útjára lépni, sokszor élethosszig tartó megkülönböztetett szerep ez. Sokan nem tudjuk milyen okból alakult így, gondolkodhatunk, hogy vajon miért kaptuk a sorstól, de egy biztos azt kell mihamarabb megtanulnunk, hogy hogyan alkalmazkodjunk ehhez a nehezített helyzethez. A fejlődés csodás lehetőségeket rejt, de mire kell másképpen figyelnünk a fejlődés során, hol tájékozódjunk hiteles forrásokból, kihez forduljunk segítségért? Ezernyi kérdés…és sok közülük nyitva marad! Egy pillanatra álljunk meg, és gondolkodjunk, ki az akinek épsége, egysége, szükséglete háttérbe kerül már az út elejétől? Bizony, mi vagyunk, a koraszülő anyák és apák! Pedig fel kell ismernünk, hogy ha mi lelkileg rendben és egységben vagyunk, könnyebben teremtjük meg a rendet is magunk körül, ami elengedhetetlen része a gyermek stabil fejlődésmenetéhez. Forduljatok hozzám bizalommal, Szilágyi Orsolya vagyok, felnőtt és gyermek klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, emellett családterapeuta jelöl

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.