Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Álláslehetőségek a Péterfy Kórház Koraszülött Osztályára

A Péterfy Kórház Koraszülött Osztályára (1076 Bp., Péterfy Sándor utca 8-20) szeretettel várják a csecsemő- és gyermekápoló (okj 54, 55), illetve intenzíves szakápoló végzettségű új kollégákat!

A Péterfy Kórház Koraszülött Osztályára (1076 Bp., Péterfy Sándor utca 8-20) szeretettel várják a csecsemő- és gyermekápoló (okj 54, 55), illetve intenzíves szakápoló végzettségű új kollégákat!
Leendő munkatársuk lehet pályakezdő is, tapasztalt szakemberek segítik majd a betanulását.
Az egészségügyi bértábla szerinti munkabéren felül ágy melletti pótlékot, utazási hozzájárulást és a MESZK tagsági díj átvállalását is tudják biztosítani.

Valamint, amennyiben valaki csak most fontolgatja a szakképesítés megszerzését, megfelelő feltételek és megegyezés esetén az intézmény vállalja a beiskoláztatást, az iskolai idő pedig beleszámít a munkaidőbe!

Mindezeken felül, az osztályon egy jó hangulatú, összetartó, kivételes csapat dolgozik, ahol a kölcsönös megbecsülés érték.
Felelősségteljes napi munkájuk elvégzése mellett figyelnek a belső egyensúlyra is.
Gyakorta szerveznek különprogramokat, évente közös konferencia látogatást, és a munkatársaknak szupervízióra, illetve mentálhigiénés segítség igénybevételére is van lehetőség.
Itt jó kezdeni!
Szeretettel várnak minden érdeklődőt az alábbi elérhetőségeken:
Zán Katalin főnővér:
zan.katalin@peterfykh.hu,
0615054249

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”