Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Álláslehetőségek a Péterfy Kórház Koraszülött Osztályára

A Péterfy Kórház Koraszülött Osztályára (1076 Bp., Péterfy Sándor utca 8-20) szeretettel várják a csecsemő- és gyermekápoló (okj 54, 55), illetve intenzíves szakápoló végzettségű új kollégákat!

A Péterfy Kórház Koraszülött Osztályára (1076 Bp., Péterfy Sándor utca 8-20) szeretettel várják a csecsemő- és gyermekápoló (okj 54, 55), illetve intenzíves szakápoló végzettségű új kollégákat!
Leendő munkatársuk lehet pályakezdő is, tapasztalt szakemberek segítik majd a betanulását.
Az egészségügyi bértábla szerinti munkabéren felül ágy melletti pótlékot, utazási hozzájárulást és a MESZK tagsági díj átvállalását is tudják biztosítani.

Valamint, amennyiben valaki csak most fontolgatja a szakképesítés megszerzését, megfelelő feltételek és megegyezés esetén az intézmény vállalja a beiskoláztatást, az iskolai idő pedig beleszámít a munkaidőbe!

Mindezeken felül, az osztályon egy jó hangulatú, összetartó, kivételes csapat dolgozik, ahol a kölcsönös megbecsülés érték.
Felelősségteljes napi munkájuk elvégzése mellett figyelnek a belső egyensúlyra is.
Gyakorta szerveznek különprogramokat, évente közös konferencia látogatást, és a munkatársaknak szupervízióra, illetve mentálhigiénés segítség igénybevételére is van lehetőség.
Itt jó kezdeni!
Szeretettel várnak minden érdeklődőt az alábbi elérhetőségeken:
Zán Katalin főnővér:
zan.katalin@peterfykh.hu,
0615054249

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.