Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A Koripok már nem csak a PIC-en segítenek.

Egyik ilyen hely az idősek otthona, ahol szintén nagy örömmel fogadják a polipokat.

A hozzánk befutó horgolt csáposokat minden alkalommal átválogatjuk és csak a megfelelőeket juttatjuk el a koraszülött intenzív osztályokra.
Illetve az osztályokról is rendszeresen hozunk el oda közvetlenül leadott (általunk nem validált, koraszülötteknek nem adható) polipokat.
Mivel egyetlen csápost sem hagyunk veszni, igyekszünk mindig jó helyet találni nekik máshol, ahol biztonsággal tudnak segíteni.

Egyik ilyen hely az idősek otthona, ahol szintén nagy örömmel fogadják a polipokat.

Legutóbbi szállítmány a Fővárosi Önkormányzat Szombathelyi Idősek Otthona, Polgárdi telephelyére került Melicher Cili családjának közreműködésével.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Te adod az 1%-ot Mi hozzáteszünk 99-et

Tizenkét éve segítjük a koraszülésben érintett családokat a lehető legtöbb módon. Mi magunk is álltunk az inkubátorok mellett, így motivációnk a szívünkben született, hiszen ez a mi történetünk is.

Patrícia

Lara harcol, még most is. Az orvosok csak bámulnak hisz neki nem szabadna már élnie, és feküdnie kéne egész nap.. ” Szoba növény” de Isten velünk van és védelmezi, ő is azt szeretné hogy harcoljon. Nem lehetek elég hálás az I.Gyermek klinika PIC dolgozóinak, az Intenzív osztályon dolgozóknak és az USI dolgozóinak. És külön az összes nővéreknek is hisz ott voltak és ők voltak neki a pót anyukák amikor én nem voltam ott. 
Tudom, és bízom benne hogy egyszer hangot kapnak azok is akiknek nem ment zökkenőmentesen a koraszülés és a fejlődés. Kitartást akik még az út elején járnak. A CSODÁK KÖZTÜK ÉLNEK.