Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A Koripok már nem csak a PIC-en segítenek.

Egyik ilyen hely az idősek otthona, ahol szintén nagy örömmel fogadják a polipokat.

A hozzánk befutó horgolt csáposokat minden alkalommal átválogatjuk és csak a megfelelőeket juttatjuk el a koraszülött intenzív osztályokra.
Illetve az osztályokról is rendszeresen hozunk el oda közvetlenül leadott (általunk nem validált, koraszülötteknek nem adható) polipokat.
Mivel egyetlen csápost sem hagyunk veszni, igyekszünk mindig jó helyet találni nekik máshol, ahol biztonsággal tudnak segíteni.

Egyik ilyen hely az idősek otthona, ahol szintén nagy örömmel fogadják a polipokat.

Legutóbbi szállítmány a Fővárosi Önkormányzat Szombathelyi Idősek Otthona, Polgárdi telephelyére került Melicher Cili családjának közreműködésével.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.