Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

A KORE ismét a BabyMarkton!

A Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület tagjai ismét ott lesznek 2013. április 20-án a Hungexpo „B” pavilonjában, a Tavaszi BabyMarkt Babaexpo és Babaholmibörzén.

Ahogy múlt ősszel, most is szeretettel várunk mindenkit, aki

– koraszülött gyermeket nevel

– támogató közösséget keres

– információkra van szüksége a fejlesztésekkel, támogatásokkal kapcsolatban

– részt venne az egyesület munkájában

– segítené országos ruhagyűjtő akciónkat (részletekről tájékoztató a ruhagyűjtés FaceBook oldalán).

A kiállítás részletes programját és egyéb fontos információkat (belépő, közlekedés, parkolás, stb.) megtalálod a BabyMarkt Babaexpó honlapján.

Addig is, látogass el honlapunkra, ismerd meg a legkisebbek világát, keresd online szakértőinket, beszélgess velünk a fórumon, vagy FaceBook oldalunkon.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.