Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

“Színezzük lilára az országot!” – és, akik már csatlakoztak

kore-legyen-lila

A korábbi évekhez hasonlóan 2020. november 17-én is várjuk fotóitokat lilába öltöztetett kicsi hőseitekről, és továbbra is biztatunk minden gyermek- és felnőtt közösséget arra, hogy csatlakozzatok akciónkhoz.

Öltözzetek lilába, dekoráljátok otthonotokat, intézményeiteket, munkahelyeiteket lilával, és az erről készített fotókat küldjétek el a koraszülöttek világnapján a hargitai.mariann@koraszulott.com címre.

Mint minden évben, idén is már számos település, intézmény jelezte, hogy fontos épületeiket lilára világítják november 17-én este. Reméljük, hogy az időjárás megengedi, hogy remek képeket készítsetek ezeken a helyszíneken is. És hogy melyek ezek az épületek? A következő napokban eláruljuk.

Köszönjük az eddig küldött fotókat is, ezeket egy későbbi időpontban, külön albumban közzétesszük.
#kore #együttdobban #koraszulottekvilagnapja #korelila #legyenlila

Akik biztosan lilába öltöznek:

Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz egyik legrégebbi partnerünk, így november 17-én este lila világítást kap Budapesten a MŰVÉSZETEK PALOTÁJA.
Szívből köszönjük a MÜPA vezetőségének több éve tartó támogatását!

Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a debreceni NAGYERDEI VÍZTORONY.
Szívből köszönjük a vezetőség több éve tartó támogatását!

Nagy örömünkre idén csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a DUNA ARÉNA BUDAPESTEN.
Szívből köszönjük a támogatást!

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Visszanéztünk 2020-ra

A PICi füzet megújult, és nyáron elfújhattunk az ötödik gyertyát a Korip szülinapi tortáján, illetve büszkén mondhattuk, hogy a kis csáposokból addigra legalább húszezer talált gazdára az inkubátorokban, köszönhetően csodálatos önkénteseinknek.

Több száz horgolt angyalkával lepték meg önkéntesek a miskolci kórház dolgozóit

A csapat eredetileg azt tervezte, hogy majd jövőre horgolnak az ünnepi figurából néhány tucatnyit két kórházi osztály dolgozóinak. Végül azonban másképp döntöttek: mindössze két és fél hét alatt több mint hatszáz angyalkát készített el tizennyolc önkéntes, hogy meglepjék karácsonyra a B.A.Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ munkatársait.

Gyermekjogok Világnapja

Ma van a Gyermekjogok Világnapja A SZÜLŐ ÉS A KISKORÚ GYERMEK JOGAI Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján egészségügyi ellátásuk során a gyermekeket