Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

„Színezzük lilára az országot!” – és, akik már csatlakoztak

kore-legyen-lila

A korábbi évekhez hasonlóan 2020. november 17-én is várjuk fotóitokat lilába öltöztetett kicsi hőseitekről, és továbbra is biztatunk minden gyermek- és felnőtt közösséget arra, hogy csatlakozzatok akciónkhoz.

Öltözzetek lilába, dekoráljátok otthonotokat, intézményeiteket, munkahelyeiteket lilával, és az erről készített fotókat küldjétek el a koraszülöttek világnapján a hargitai.mariann@koraszulott.com címre.

Mint minden évben, idén is már számos település, intézmény jelezte, hogy fontos épületeiket lilára világítják november 17-én este. Reméljük, hogy az időjárás megengedi, hogy remek képeket készítsetek ezeken a helyszíneken is. És hogy melyek ezek az épületek? A következő napokban eláruljuk.

Köszönjük az eddig küldött fotókat is, ezeket egy későbbi időpontban, külön albumban közzétesszük.
#kore #együttdobban #koraszulottekvilagnapja #korelila #legyenlila

Akik biztosan lilába öltöznek:

Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz egyik legrégebbi partnerünk, így november 17-én este lila világítást kap Budapesten a MŰVÉSZETEK PALOTÁJA.
Szívből köszönjük a MÜPA vezetőségének több éve tartó támogatását!

Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a debreceni NAGYERDEI VÍZTORONY.
Szívből köszönjük a vezetőség több éve tartó támogatását!

Nagy örömünkre idén csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a DUNA ARÉNA BUDAPESTEN.
Szívből köszönjük a támogatást!

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”