fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

„Színezzük lilára az országot!” – és, akik már csatlakoztak

kore-legyen-lila

A korábbi évekhez hasonlóan 2020. november 17-én is várjuk fotóitokat lilába öltöztetett kicsi hőseitekről, és továbbra is biztatunk minden gyermek- és felnőtt közösséget arra, hogy csatlakozzatok akciónkhoz.

Öltözzetek lilába, dekoráljátok otthonotokat, intézményeiteket, munkahelyeiteket lilával, és az erről készített fotókat küldjétek el a koraszülöttek világnapján a hargitai.mariann@koraszulott.com címre.

Mint minden évben, idén is már számos település, intézmény jelezte, hogy fontos épületeiket lilára világítják november 17-én este. Reméljük, hogy az időjárás megengedi, hogy remek képeket készítsetek ezeken a helyszíneken is. És hogy melyek ezek az épületek? A következő napokban eláruljuk.

Köszönjük az eddig küldött fotókat is, ezeket egy későbbi időpontban, külön albumban közzétesszük.
#kore #együttdobban #koraszulottekvilagnapja #korelila #legyenlila

Akik biztosan lilába öltöznek:

Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz egyik legrégebbi partnerünk, így november 17-én este lila világítást kap Budapesten a MŰVÉSZETEK PALOTÁJA.
Szívből köszönjük a MÜPA vezetőségének több éve tartó támogatását!

Nagy örömünkre idén is csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a debreceni NAGYERDEI VÍZTORONY.
Szívből köszönjük a vezetőség több éve tartó támogatását!

Nagy örömünkre idén csatlakozott kezdeményezésünkhöz, így november 17-én este lila világítást kap a DUNA ARÉNA BUDAPESTEN.
Szívből köszönjük a támogatást!

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.