Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Sote II-es Női Klinika, NIC

Sokan tévesztik össze az I-es NIC-el, de ez az Üllői úton van nem a Baross utcában!!! Igen kissúlyú koraszülötteket is sikeresen mentenek meg, köztük a lányomat is.

Vezetõ: Dr. Nobilis András egyetemi adjunktus
Cím: 1082 Budapest, Üllõi út 78/a
Telefon: 06-1-3342131

Sokan tévesztik össze az I-es NIC-el, de ez az Üllői úton van nem a Baross utcában!!!

Igen kissúlyú koraszülötteket is sikeresen mentenek meg, köztük a lányomat is.

– Babákat csak a szülei látogathatják és telefonon is csak akkor kérdezhet a nagymama vagy nagypapa, ha van rá meghatalmazása.
– Utcai ruhában lehet látogatni 9, 12, 15 és 18 órakor, 20-30percre. Édesapák csak 18 és 19 óra között látogathatják a picikéjüket.
– Anyukák éjfélkor is beadhatnak tejét, de akkor már nem mehetnek be az inkubátorhoz.
– Ha életmentő beavatkozás folyik, kiküldik a látogatókat.
– Nincs hízlaldás részlegük. Amikor eléri a megfelelő állapotot a baba, akkor lehet választani a szülőnek, hogy hova vigyék át.
– Emelt családi pótlékot már náluk is el lehet intézni!!!
– Minden műtétet máshol végeznek, pl a SOTE 1-es gyerekklinikán Éviének a szemét ott műtötték lézeresen.

Minden évben (június első hétvégéje, vagy május vége, ha úgy esik) van koraszülöttek rendezvénye: ilyenkor nyílt napot tartanak, és akik ott születettek picik, visszatérhetnek megnézni, hogy hol is töltötték első napjaikat.

Évinene

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Visszanéztünk 2020-ra

A PICi füzet megújult, és nyáron elfújhattunk az ötödik gyertyát a Korip szülinapi tortáján, illetve büszkén mondhattuk, hogy a kis csáposokból addigra legalább húszezer talált gazdára az inkubátorokban, köszönhetően csodálatos önkénteseinknek.

Több száz horgolt angyalkával lepték meg önkéntesek a miskolci kórház dolgozóit

A csapat eredetileg azt tervezte, hogy majd jövőre horgolnak az ünnepi figurából néhány tucatnyit két kórházi osztály dolgozóinak. Végül azonban másképp döntöttek: mindössze két és fél hét alatt több mint hatszáz angyalkát készített el tizennyolc önkéntes, hogy meglepjék karácsonyra a B.A.Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ munkatársait.

Gyermekjogok Világnapja

Ma van a Gyermekjogok Világnapja A SZÜLŐ ÉS A KISKORÚ GYERMEK JOGAI Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján egészségügyi ellátásuk során a gyermekeket