Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Örömmel segítettünk 💜

PICi ApróTalp-ak - Jótékonysági licit-Fejlődésneurológia
Adománygyújtés ultrahang gépre - PICi ApróTalp-ak - Jótékonysági licit-Fejlődésneurológia.

Kedves Csodálatos Mindenki!
Nagyon-nagyon szépen és elmondhatatlanul hálásan köszönjük a rengeteg segítséget!! Nélkületek ez nem sikerült volna!!!
Nem tudjuk egyenként megköszönni azt a sok száz és ezer segítséget, -bár nagyon szeretnénk- de talán a két kép többet is mond minden szónál! SIKERÜLT!
És több is, mint amit remélni mertünk hisz összesen 2.637.000 Ft gyűlt össze, így a mai napon át is tudtuk utalni és már meg is kaptuk az új bababuksi vizsgáló Ultahang gépet.
Minden egyes megosztást, licitfelajánlást, licitet és a sok-sok adományt elmondhatatlanul hálásan és nagyon-nagy szeretettel köszönünk a PICi ApróTalp-ak nevében !!!

eredeti bejegyzés a facebook-on: Éva CzemmelJótékonysági licit-Fejlődésneurológia – 2020. 10. 19.

 

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.