Nagy lépés a PICiknek

Eddig álltunk az AJTÓ előtt, kezünkben az anyatejjel, szívünkben aggodalmakkal és reménykedéssel teli. 
 
November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján viszont kinyílt egy ajtó azon édesanyák számára, akik most válnak  koraszülővé.
 
 
Ebben a váratlan és traumatikus élethelyzetben lehetőséget kapnak a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán koraszülött babáknak életet adó anyák arra, hogy nyugodt körülmények között, elvonultan tudják biztosítani az anyatejet gyermekük számára. Sokszor az anyatej jelenti az első és egyetlen kapcsolatot koraszülött gyermekükkel, amely a legmegfelelőbb összetételű táplálék a csöppségek számára.
 
 
A szobát közvetlenül a Neonatalogiai Intenziv Centrum (NIC), koraszülött babák intenzív ellátását biztosító osztály mellett alakítottuk ki. Bízunk benne, hogy mind a babák közelsége, mind a helyiség megnyugtató hangulata segítséget nyújt majd a koraszülő édesanyáknak.
 
Köszönjük a támogatást a NaturAquanak, a padlóburkolatot a Timkett Kft.-nek (timkett.hu) és az ajándékokat a Budai Gyermekszem.Pont Általános Iskolának.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Benyomások a korai konduktív nevelésről

Semmelweis Egyetem, Pető András Kar- Egységes Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézmény Benyomások a korai konduktív nevelésről Kiszállunk a liftből, köszöntjük a múlt héten látott kis Barátokat,

Újra közös horgolás a Diageoban.

Hiszen a nagy cégek is hangsúlyt fektetnek arra, hogy a dolgozóik megismerkedhessenek az önkéntesség kézműves formájával is. Köszönjük Diaego 💜