Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Nagy lépés a PICiknek

Eddig álltunk az AJTÓ előtt, kezünkben az anyatejjel, szívünkben aggodalmakkal és reménykedéssel teli. 
November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján viszont kinyílt egy ajtó azon édesanyák számára, akik most válnak  koraszülővé.
Ebben a váratlan és traumatikus élethelyzetben lehetőséget kapnak a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán koraszülött babáknak életet adó anyák arra, hogy nyugodt körülmények között, elvonultan tudják biztosítani az anyatejet gyermekük számára. Sokszor az anyatej jelenti az első és egyetlen kapcsolatot koraszülött gyermekükkel, amely a legmegfelelőbb összetételű táplálék a csöppségek számára.
A szobát közvetlenül a Neonatalogiai Intenziv Centrum (NIC), koraszülött babák intenzív ellátását biztosító osztály mellett alakítottuk ki. Bízunk benne, hogy mind a babák közelsége, mind a helyiség megnyugtató hangulata segítséget nyújt majd a koraszülő édesanyáknak.
Köszönjük a támogatást a NaturAquanak, a padlóburkolatot a Timkett Kft.-nek (timkett.hu) és az ajándékokat a Budai Gyermekszem.Pont Általános Iskolának.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

VI. KORE Családi Élménynap

Időpont: 2023. november 18. szombat, 10.00 – 19.00 óra | Helyszín: KÖLYÖKPARK Játszóház, Mammut 2. Bevásárlóközpont, III. emelet (1024 Bp., Lövőház u. 1-5.)

Szupervízió a „szakember szerviz”

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy rájuk is gondoljunk, hiszen nem mindennapi hivatás, amit ők végeznek.
Éppen ezért online, kiscsoportos szupervíziós lehetőséget szeretnênk nekik, nektek biztosítani.

KORASZÜLÖTT GYERMEKEK UTÓGONDOZÁSA

Koraszülött gyermekek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a korai diagnosztizálás és a korai fejlesztés jelentőségét. Nem szabad abba a hibába esni, hogy a baba „rendben”