fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Lilába borult az egész ország

Mindenkinek hálával tartozunk, aki bármilyen formában csatlakozott a november 17-ei világnaphoz!

Még most is múlt pénteki világnap hatása alatt vagyunk. De természetesen pozitív értelemben, hiszen a saját közösségünkön is túlmutató, országos összefogás jött létre ezen a napon. Országos és kisebb-nagyobb cégek, intézmények, épület üzemeltetők, civil szervezetek és rengeteg magánszemély segített abban, hogy a koraszülöttek ügyére irányuljon a társadalom figyelme.

Elképesztő mennyiségű fotót, történetet, biztatást kaptunk, amiből ti is láthatjátok: nem vagyunk egyedül. Külön köszönjük, hogy idén minden eddiginél több épület válthatott lilára a felkérésünkre, többek között Budapesten a Puskás Aréna, a MÜPA, a Millenáris, a BME Q épülete, a Duna Aréna és a TritonLife Magánkórház. Győrben a Jedlik Ányos híd, a Városháza és az Audi Aréna, Debrecenben a Víztorony, a Nagyerdei Stadion és a Nagytemplom, a szentesi Megyeháza, a miskolci Városháza, a soproni Tűztorony, a gödöllői Királyi Kastély, a szombathelyi Emlékmű, a nagykanizsai világító kockák, a szentendrei Városháza és a Magyar Közútnak köszönhetően a komáromi Monostori híd.

És ne feledkezzünk meg, hogy hány országos cég csatlakozott az online kampányunkhoz: a MOL, az LG, a Danone, a Diego, a Ziaja, a Meló-Diák, az Euronics, a Profession, a Don Pepe, a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány, a Magyar Közút, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Volánbusz, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Hungaroring, a Groupama Tanpálya, a Brendon, az Euroleasing Zrt, a Wienerberger Magyarország, a Herbow Zrt. és még sorolhatnánk.

Azt pedig talán sosem tudjuk összegyűjteni, hány egészségügyi intézmény, óvoda és iskola támogatott bennünket.

Mindenkinek hálával tartozunk, aki bármilyen formában csatlakozott a november 17-ei világnaphoz!

Pihenni nem fogunk, hiszen az MTVA Jónak lenni jó! című adománygyűjtő műsorában a Semmelweis Egyetem Alapítvány partnerei lettünk, így a közmédia felületein mi is azért dolgozunk, hogy a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését minél több ember és cég támogassa.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.