Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség – Paks

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség - Paks
Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel! HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 - 17:00

Közös horgolás Pakson.

Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel!
Részvételi szándékodat jelezd az eseménynél “Ott leszek‘-re kattintva! Köszönjük!

HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks
IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 – 17:00
Az esemény házigazdája: Bősz Ildikó
(Családdal is érkezhettek! A helyszín mellett szabadidő park, lovarda,természetvédelmi terület tanösvénnyel szürkemarha gulyával.)

Szükséges eszközök:
1,75- 2 -2.5-es horgolótű
100% mercerizált pamut fonal (lehetőleg élénk színekben):
Szemjelölő. Tompa végű tű.

Az esemény ideje alatt fonalgyűjtés is lesz, illetve adományok is leadhatók a Koraszülöttruha gyűjtés számára, melyeket osztályokra juttatunk el.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

KORIP szülinapi családi piknik

KORIP szülinapi családi piknik 2021. 07. 25.

Nagyon szeretnénk végre veletek ünnepelni, beszélgetni, egyszerűen együtt lenni, ezért egy családi „batyus” pikniken ünnepelnénk meg a Koripok születésnapját a Pető András Pedagógiai Intézet ősfái között!

Segítsünk HOLNAP BUDAPESTEN!

A legtöbb ember számára nem ismert, hogy véradásukkal akár egy koraszülött számára is biztosíthatják a gyógyulás lehetőségét.

K O R E W i F i

…díjmentesen elérhető internet pedig segítségükre lehet abban, hogy informálódjanak, beszélgessenek és láthassák azokat, akik fontosan nekik…