Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség – Paks

Közös horgolás és adomány leadási lehetőség - Paks
Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel! HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 - 17:00

Közös horgolás Pakson.

Már jól horgolsz és meg szeretnéd tanulni, hogyan is kell valóban jó Koripot készíteni, vagy elakadtál és kellene segítség? Esetleg a jó hangulat miatt ismét jönnél? Akkor várunk szeretettel!
Részvételi szándékodat jelezd az eseménynél „Ott leszek‘-re kattintva! Köszönjük!

HELYSZÍN: Faház Ürgemező, Paks
IDŐPONT: 2021. 06. 21. 14:00 – 17:00
Az esemény házigazdája: Bősz Ildikó
(Családdal is érkezhettek! A helyszín mellett szabadidő park, lovarda,természetvédelmi terület tanösvénnyel szürkemarha gulyával.)

Szükséges eszközök:
1,75- 2 -2.5-es horgolótű
100% mercerizált pamut fonal (lehetőleg élénk színekben):
Szemjelölő. Tompa végű tű.

Az esemény ideje alatt fonalgyűjtés is lesz, illetve adományok is leadhatók a Koraszülöttruha gyűjtés számára, melyeket osztályokra juttatunk el.

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

Edina és Szabolcs

A koraszülés nem múlik egy nyomtalanul, nem feledteti mindig az egészségesen fejlődő gyermek. Léteznek koraszülött halmozottan sérült gyermekek. Mi folyamatosan szembesültünk vele, milyen egy egészségesen fejlődő gyermek és ezzel párhuzamosan egy sérült gyermek fejlődése.

Anita

Hiszem, hogy a hozzám hasonló helyzetben lévő anyukák kapják fentről az erőt. A rengeteg műtétet és terápiát, mindent, amit végigcsináltunk, amennyi kilométert megtettünk nem lehet és nem lehetett volna másképp megcsinálni. Sokan kérdezik: honnan ez a sok erő? Nem tudom a választ, de érzem, hogy kapom az energiát.