fbpx

Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

100 ajándékcsomagot adtunk át a János kórház koraszülött osztályának

Örülünk, hogy az ajándékcsomagok jó helyre kerülnek, ahogy a babák és szüleik is, hiszen a János kórházban is egy nagyon elhivatott és energiával teli csapat segít!

Kiemelt figyelmet fordítunk az ország 29 koraszülött osztályának támogatására, így a november 17-ei koraszülöttek világnapjához kapcsolódóan a budapesti Észak-budai Szent János Centrumkórházban a mai napon 100 darab ajándékcsomagot adtunk át, melyekkel a koraszülésben érintett szülőket és gyermekeiket támogatjuk.

Aki rendszeresen követi az oldalunkat, láthatta, hogy nemrég egy önkéntes napot tartottunk a KORE Kuckóban, ahol többek között KORIP horgoló workshopon is lehetőség volt részt venni, és 100 adománycsomagot állítottunk össze az Észak-budai Szent János Centrumkórház koraszülött osztályára kerülő szülőknek, ahol az extrém kis súlyú, nagyon korán világra jött babákat látják el az egyik legmagasabb szinten. Ezen kívül a koraszülött osztálynak is átadtunk a KORE Textil programból takarókat, Koripokat, előkéket, inkubátor letakarókat is.

Az ajándékcsomagokban egységesen megtalálható KORE mappa, PICi füzet és a Rossmann Magyarország felajánlásának köszönhetően popsitörlő, kézfertőtlenítő és tusfürdő is.
Örülünk, hogy az ajándékcsomagok jó helyre kerülnek, ahogy a babák és szüleik is, hiszen a János kórházban is egy nagyon elhivatott és energiával teli csapat segít!

Renáta Goreczki Photography

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
további

Ajánlott írások

ARCKÉPCSARNOK

Meséljenek ők, akik nekünk ott az út elején a legtöbbet segítenek.