Támogassa adója 1%-val a Koraszülöttekért Országos Egyesületet | Adószámunk: 18283114-1-06

Hírek

olvasásra ajánljuk

Híreink

Peter Cerny Alapítvány felhívása

  Tisztelt Támogatónk! A Peter Cerny Alapítvány a koraszülöttek mentését és szállítását a közép-magyarországi régióban egyedül ellátó szervezetként idén is nagyon várja az adózók 1%-os

elolvasom »

SNI az alsó tagozatban.

Szintén nagy segítség, hogy az SNI-s gyerekekkel az Egységes Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai az iskolában foglalkoznak, heti rendszerességgel, illetve a BTMN-s gyerekekkel én magam foglalkozhatom heti 2 „fejlesztő” órában.

elolvasom »

Mobil szemészeti szűrés és távdiagnosztika

A Csecsemő-Szem-Mentő program elvileg a Cerny Alapítvány ellátási területén, vagyis az ország körülbelül negyven százalékában érhető el. Ugyanakkor a gyakorlatban számos esetben kapnak segítséget az ellátási területen kívül eső intézmények is.

elolvasom »

Szülők a Szülőkért

Célunk sorstársaink lelki segítése, támogatása, hogy minél könnyebben viseljék az intenzív osztály speciális légkörét és az otthon adódó nehézségeket is.

elolvasom »

Léghajó Program

2010-ben indítottuk el alapítványunk támogatásával azokat a kurzusokat, amelyeket olyan szülőknek szerveztünk, akiknek nagyobb eséllyel kerül bajba gyermekük.

elolvasom »

Petíció

A petíció aláírásával támogatja, hogy a koraszülöttséggel kapcsolatos ismeretek terjesztése és az ezt övező előítéletek megszüntetése közérdek

elolvasom »

Megalakult a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület

A Koraszülöttekért Országos Közhasznú Egyesület szeretettel várja további tagok jelentkezését! Várjuk a koraszülötteket nevelő családok csatlakozását és örömmel fogadjuk azokat is, akik egyetértenek céljainkkal és bármilyen formában támogatni kívánják azokat.

elolvasom »
további

Ajánlott írások

Több száz horgolt angyalkával lepték meg önkéntesek a miskolci kórház dolgozóit

A csapat eredetileg azt tervezte, hogy majd jövőre horgolnak az ünnepi figurából néhány tucatnyit két kórházi osztály dolgozóinak. Végül azonban másképp döntöttek: mindössze két és fél hét alatt több mint hatszáz angyalkát készített el tizennyolc önkéntes, hogy meglepjék karácsonyra a B.A.Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ munkatársait.

Gyermekjogok Világnapja

Ma van a Gyermekjogok Világnapja A SZÜLŐ ÉS A KISKORÚ GYERMEK JOGAI Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján egészségügyi ellátásuk során a gyermekeket

megosztás:

Facebook
Pinterest
LinkedIn