Paku Andrea

Fefe első terhességből született, tervezett baba volt.

Egy idő után jöttek a problémát: magas vérnyomás, terhességi magas cukor, toxémia, nyitott méhszáj. Kórházi felvételre kerültünk, nyitott méhszáj miatt a be nem töltött 34. héten. A kórházban a vérnyomások még magasabb lett, nagyon feldagadtam, gyermek fejét érezni lehetett a vizsgálatoknál, de hazaengedtek minket. Ekkor még nem tudtam, hogy ez baj :(

Otthon elfolyt a magzatvíz, irány vissza a kórház. Az alap problémák és a gerincbetegségem miatt nem szülhettem volna természetes úton, de az orvosok azt mondták, hogy a gyermek jó állapotban van, fejlett, egészséges így meg tudom szülni.

Sajnos nem ment. A vajúdásban elfáradtam, a 2 órás kitolási szak is nagyon hosszú volt. Fefe beszorult. Sajnos halva született, újraélesztették aminek súlyos oxigénhiányos állapot (agykárosodás) lett az eredménye. Születése óta epilepsziás. 6 hetes korában vihettük haza, majd 8 hetes kora óta megyünk fejlesztésekre.

 

Nagyon feszes gyermek. Látása nem volt, most már normális helyzetben áll a szeme, de még sokszor felfelé mozog. Enni eszik kanállal, de csak a durvára tört dolgokat vagy pépeset.

Mi mindennel megszenvedünk: fogak, idő, fáradság, tornák, mozgás. Aktívan nem mozog még sokat.

14-én megyünk Petőbe fejlesztésre, otthon csináljuk a tmst feladatokat napi 2x, masszázst és hrg-t. Talpmasszázs van még betervezve és lovaglás.

Refluxos és tejérzékeny.

Sok problémánk van de Ő a mindenünk és érte megteszünk bármit.

Pár hónapja beszélget, mosolyog, használja a végtagjait, megért mindent úgyhogy azt hiszem alakulunk :)

Ha úgy érzed segíthetek, az alábbi email címen elérhetsz.

textilshop1@gmail.com

 

Vissza

Simple vásárlói tájékoztató Támogassa adója 1%-val a
Koraszülöttekért Országos Egyesületet

Adószámunk: 18283114-1-06