Egyesületi hírek

Azoknak, akik csatlakozni szeretnének:

Számlaszámunk:

  • K&H 10402836-50526555-54691000

Adószámunk:

  • 18283114-1-06

1 Pampers csomag = DUPLA adomány a koraszülött babáknak! 2018.04.03.

1 Pampers csomag = DUPLA adomány a koraszülött babáknak!

Vásároljatok Pampers pelenkát a Rossmann üzletekben vagy a Rossmann Online Drogériában 2018. április 3. és június 30. között, és a Pampers a vásárlás értékének 1%-ával, a Rossmann pedig ugyanolyan értékű termékadománnyal támogatja a Koraszülöttekért Országos Egyesületet (KORE)!

Tovább

Kenguruzást segítő bútorok és automata ajtó a Bókay PIC-en 2018.03.27.

PICi babája közelében és kényelemben lehet minden koraszülő a Bókay kórházban

Idő előtt született gyermekek és koracsaládjaik kényelmét szolgálják a Bókay Klinikának adományozott, családbarát eszközök

Számít a gyógyulásban az is, hogy ki, de még az is, mi és hogyan vesz körül minket. A legkisebb, koraszülöttként világra jött babák esetében pedig hatványozottan fontos, hogy szüleik közelségében, és megfelelő körülmények között gyarapodhassanak. A perinatális intenzív centrumok (PIC-ek) apró lakói gyakran akár hetekig, hónapokig is rideg kórházi falak között kell, hogy maradjanak. Ennek az időszaknak a megkönnyítéséhez, otthonosabbá tételéhez járult hozzá a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) és a NaturAqua: márciusban a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati (Bókay utcai) Klinika koraszülött intenzív osztályát varázsolták családbarátabbá egy adományképpen átadott automata ajtóval és a kenguruzást segítő bútorokkal.