Egyesületi hírek

Azoknak, akik csatlakozni szeretnének:

Számlaszámunk:

  • K&H 10402836-50526555-54691000

Adószámunk:

  • 18283114-1-06

Nagy teljesítményű mellszívót és mobil EKG-t adtunk át a Honvéd Kórház PIC-en! 2017.12.05.

Jobban integrálhatók a szülők a babák ellátásába már a koraszülött osztályon is a Honvédkórházban átadott új, családbarát eszközöknek köszönhetően

A koraszülött babák gyógyulását segíti, és a családnak is fontos minden együtt töltött perc. A nagyon apró és esetleg még fejletlen babáknak is állandó törődésre, szüleik folyamatos jelenlétére van szüksége ahhoz, hogy gyarapodni, gyógyulni tudjanak. Emiatt egy nagy teljesítményű anyatej fejőgépet és egy mobil EKG-t adott át a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) és a NaturAqua a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház, Szülészet-Nőgyógyászati Osztály és Perinatális Intenzív Centrum számára, hogy a szívbeteg és a vártnál korábban világra jött kisbabák is a szüleik mellett lehessenek – a monitorok segítségével végig biztonságban. 

Az adományt jelképező táblát a KORE képviselője adta át Dr. Nádor Csabának, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Perinatális Intenzív Centrum (PIC) főorvosának és csapatának. 

Tovább

Nagy lépés a PICiknek 2017.11.21.

Eddig álltunk az AJTÓ előtt, kezünkben az anyatejjel, szívünkben aggodalmakkal és reménykedéssel teli. 
 
November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján viszont kinyílt egy ajtó azon édesanyák számára, akik most válnak  koraszülővé.